четверг, 9 июля 2015 г.

Зимова листівочка

Всім привіт)) В мене таке враження, що літо від мене втікає(( Не встигла я оглянутись, а вже майже половина пройшла(( Якось аж сумно, так довго його чекали, так довго не було тепла, а тут вже майже середина липня, а ми ще навіть не встигли толком сонечку потішитись... Ну не будемо про сумне)) 
Минулого року я перед зимовими святами мала дуже грандіозні плани, багато всього задумала, але мала багато замовлень і з своїх планів/бажань  майже нічого не зробила... жодної листівочки.. а так хотіла(( І тут побачила, що Аграфочка вже готується до свят!! Ну вирішила і я приєднатись))) Уявіть тільки, починається та вся передсвяткова суєта, а у вас вже лежить і чекає купка листівок))))))
Ось така в мене вийшла листівочка)) Дуже мені подобаються такі милі картиночки. Сніжок на картинці зробила рідким жемчугом, поштову скриньку покрила глоссі для більшого блиску))Ну і бризнула трошки акрилом..






Ось така спинка))  

Такий банер завдання)) 

2 комментария:

  1. Світлано, ми дуже раді бачити поповнення в нашій "зимовій" компанії :) Вітаємо з цьогорічним почином! Надзвичайно мила і радісна святкова листівочка!! Дякуємо за натхнення і святковий настрій від команди Аґрафки!

    ОтветитьУдалить
  2. Хорошенькая какая!!! Спасибо от Аграфки)))))))

    ОтветитьУдалить